ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Εδώ δεν είναι… Τουρκία»

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού και η αναφορά στο Φενέρ-Μπεσίκτας
Λουτσέσκου: «Εδώ δεν είναι… Τουρκία»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στην κάμερα της Nova για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και γενικότερα για όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την κατάσταση που βρίσκεται και την εβδομάδα που πέρασε:

«Ήταν μία περίεργη εβδομάδα. Από την μία καλή για τις τρεις εντός έδρας νίκες, από την άλλη είχαμε την απόφαση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το αν περίμενε διαφορετική απόφαση:

«Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε μία τέτοια απόφαση. Ήταν μία στρατηγική για να έρθει ο ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη κατάσταση φέτος. Αρχικά ήρθε ο Ολυμπιακός και δεν αγωνίστηκε. Βγήκε μία απόφαση, απαράδεκτη γι αυτό το παιχνίδι και στην συνέχεια ήρθε η ΑΕΚ και ενώ επικυρώθηκε ένα κανονικό γκολ, στη συνέχεια ακυρώθηκε. Πρέπει να μάθουμε γιατί έγινε αυτό. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βγήκαν για να παίξουν τα τελευταία λεπτά, ενώ κερδίζαμε 1-0. Στην συνέχεια οι δύο επιτροπές αποφάσισαν να μας ρίξουν. Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν από ανθρώπους που υπηρετούν την στρατηγική αυτή. Χαρακτηριστική είναι η απόφαση που βγήκε για το παιχνίδι της Μπεσίκτας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Εκεί ο προπονητής της Μπεσίκτας χτύπησε στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε. Το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι, χωρίς φιλάθλους και ένα πρόστιμο στην Φενέρ. Αυτό μας δείχνει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέποντας όλα όσα έγιναν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι αηδιαστικά. Οι άνθρωποι πίσω από αυτά δεν είναι δίκαιοι. Κάνουν παράνομα πράγματα και προσπαθούν να κλέψουν. Αυτό θα πρέπει να κριθεί. Όλοι πρέπει να κριθούν. Ακόμα και αυτοί που έβγαλαν τις αποφάσεις».

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον τελικό. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Προέχει ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε, σεβόμενοι την δουλειά μας και το ίδιο το άθλημα».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μία ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα και υψηλό κίνητρο. Οι παίκτες τους θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγάλες ομάδες. Ο κ.Ουζουνίδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και οργανώνει άψογα τις ομάδες του. Περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων».

Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι:

«Είμαστε δύο ομάδες που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία συμπαγής ομάδα, που ψάχνει να παίξει το transition. Εμείς έχουμε περισσότερη ποιότητα και θέλουμε να κυριαρχούμε στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Για τον Κάμπος και τον τραυματισμό του:

«Ο Κάμπος δεν θα είναι μαζί μας στην Λεωφόρο. και θα ξεκινήσει προπονήσεις την πρώτη μέρα της επόμενης εβδομάδας» .

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει ήδη την περίπτωση Γιακουμάκη και θα κρατήσει στη Τούμπα τον Έλληνα φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet : Η τελευταία εικόνα και ο Σάββας Παντελίδης

ΑΕΛ Novibet : Η τελευταία εικόνα και ο Σάββας Παντελίδης

«Έκατσαν» άσχημα τα τέσσερα γκολ και η ήττα από τον Παναιτωλικό, αλλά η παρουσία του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕΛ Novibet αποτελεί εγγύηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τολμηρές επιλογές για το ντέρμπι από Μπενίτεθ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τολμηρές επιλογές για το ντέρμπι από Μπενίτεθ

Ο Μπενίτεθ ρισκάρει, αλλά να πηγαίνει για να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάει να το τελειώσει νωρίς ο Μεντιλίμπαρ και βάζει και αργεντίνικο τείχος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάει να το τελειώσει νωρίς ο Μεντιλίμπαρ και βάζει και αργεντίνικο τείχος

Ο Βάσκος τεχνικός αφήνει εκτός αρχικού σχήματος τους Τσικίνιο και Ζέλσον Μαρτίνς, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ποντένσε και Ροντινέι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Aνεξάρτητα τι θα κάνει η Ρίζεσπορ, ο Πιερό δεν επιστρέφει!

ΑΕΚ: Aνεξάρτητα τι θα κάνει η Ρίζεσπορ, ο Πιερό δεν επιστρέφει!

Όταν αρχές Δεκέμβρη το Sportime προανήγγειλε δανεισμό του Πιερό

Ποδόσφαιρο