ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: «Έφυγε ένας χαρισματικός άντρας»

Ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά του συλλυπήτηρια για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη
Μώραλης: «Έφυγε ένας χαρισματικός άντρας»

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, εξέφρασε ταα συλλυπητήρια του, μέσω του προφίλ του στο facebook.

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά σκορπίζοντας την θλίψη πρώτα και απ’ όλα στην οικογένεια του αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους», ήταν το σχετικό του μήνυμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μώραλης: «Έφυγε ένας χαρισματικός άντρας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!