ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι έφτασαν οι «πράσινοι» στο Γκίλζε

Το Sportime.gr σας μεταφέρει τι συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης του «τριφυλλιού» για την Ολλανδία.
Έτσι έφτασαν οι «πράσινοι» στο Γκίλζε

Ο Παναθηναϊκός πατάει από το πρωί της Τρίτης (16/7) επί ολλανδικού εδάφους, εκεί όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Το Sportime βρέθηκε στην πτήση των «πράσινων» προς το Άμστερνταμ. Φυσικά, το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν εξαιρετικό, με τους πιτσιρικάδες ειδικά να έχουν αρκετή όρεξη και να απολαμβάνουν, παρά το πρωινό της ώρας, το ταξίδι για τη χώρα της «τουλίπας».

Πολλά ήταν τα πηγαδάκια ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, με τους Νίκο Νταμπίζα-Δημήτρη Σαραβάκο. Αχώριστοι, από την αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι και την άφιξη στο Γκίλζε, ήταν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ.

Αναφορικά με το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» τώρα, τον Μαρκ Σιφναίο (φωτό), αξίζει να σημειωθεί πως θετική αίσθηση προκάλεσε η εντυπωσιακή σωματοδομή του. Φάνηκε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δουλέψει πολύ και ο οποίος βρίσκεται σε άριστη σωματική κατάσταση.

«Κλικ» από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού (pics)

Έφτασε Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι έφτασαν οι «πράσινοι» στο Γκίλζε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.