ΙΣΠΑΝΙΑ

«Συμφωνία Κουρτουά με Ρεάλ»

Το γαλλικό ραδιόφωνο «RMC» ανέφερε ότι οι «μερένχες» τα βρήκαν με την Τσέλσι για τον Βελγο γκολκίπερ στα 35 εκατ. ευρώ
«Συμφωνία Κουρτουά με Ρεάλ»

Οι Ζιντάν και Ρονάλντο αποτελούν παρελθόν για τη Ρεάλ και ο Ζουλιέν Λοπετέγκι σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Κι αυτές θα ξεκινήσουν από τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC», η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Τσέλσι έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ για τον Τίμπο Κουρτουά.

Ο έγκυρος ραδιοφωνικό σταθμός αναφέρει ότι η συμφωνία είναι σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για δύο λόγους. Αφενός γιατί το συμβόλαιο του Βέλγου με την Τσέλσι λήγει του χρόνου το καλοκαίρι κι αφετέρου επειδή είναι επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην Ισπανία, μετά το πέρασμά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κουρτουά έχει την οικογένειά του στην Ισπανία και μάλιστα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε δηλώσει ότι από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει να βλέπει τα παιδιά του όσο περισσότερο γίνεται, τα οποία βρίσκονται στην Ισπανία.

Βέβαια απομένει να δούμε αν και κατά πόσο θα ισχύσει η πληροφορία του «RMC» και κατά πόσο θα επηρεάσει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Εντέν Αζάρ από τους Μαδριλένους.

Αμφίβολο το μέλλον του Ναβας στη Ρεαλ

Τρέχει να κλείσει Κουρτουά η Ρεάλ

Διάψευση Ρεάλ Μαδρίτης για Νεϊμάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Συμφωνία Κουρτουά με Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.