ΠΑΟΚ

Πανικός… διαρκείας! Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Βασιλεία

Πέρα από κάθε προσδοκία η κίνηση στα διαρκείας, υπάρχει σκέψη να μπει όριο περίπου στα 21.000!
Πανικός… διαρκείας! Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Βασιλεία

Αμόκ έχει πιάσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επερχόμενη σεζόν, με αρχή τα δύο καθοριστικά παιχνίδια με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Champions League.

Ήδη, η πώληση στις κάρτες διαρκείας έφθασε στις 10.736, εκ των οποίων οι 7.775 είναι ανανεώσεις. Και όπως όλα δείχνουν, θα ξεπεράσουν κατά πολύ το περσινό αριθμό των 11.000 και μέχρι την Τρίτη (24/7), στο  πρώτο ματς με τη Βασιλεία αναμένεται να φθάσουν τα 14.500.

Υπάρχει, πλέον, η σκέψη  στους διοικούντες την ΠΑΕ, να μπει όριο στην πώληση διαρκείας, εκεί περίπου στις 21.000 που φαίνεται πια εφικτό νούμερο.

Τα λίγα εισιτήρια που θα μείνουν για διάθεση στα δύσκολα ματς (ευρωπαϊκά, ντέρμπι στην Ελλάδα) η σκέψη είναι να διατίθενται, πια, μόνο μέσω ίντερνετ. Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν, μόνο στο ίντερνετ, εισιτήρια διαρκείας και για νέους κατόχους.

Αναφορικά με τα εισιτήρια, του αγώνα με τη Βασιλεία, θα βγουν στην κυκλοφορία τη Δευτέρα (23/7), γιατί στην ΠΑΕ θεωρούν ότι είναι δύσκολο να πωλούνται για αρκετές μέρες και διαρκείας και μεμονωμένα και φαίνεται γενικά ότι η ζήτηση είναι κυρίως για διαρκείας.

Προς το «Epsilon» η ρεβάνς του ΠΑΟΚ!

Κάλεσμα Λουτσέσκου στους οπαδούς για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανικός… διαρκείας! Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Βασιλεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.