STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκολ και θέαμα (2-2) προσέφεραν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα

Ωραίο παιχνίδι στο Καρπενήσι ανάμεσα στους Φθιώτες και τους Γιαννιώτες
Γκολ και θέαμα (2-2) προσέφεραν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα

Χορταστικό θέαμα ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τον Πέδρο Κόντε να βρίσκει δίχτυα και να παραμένει “καυτός” πριν την αναμενόμενη πώληση του.

Στο 14′ και από σέντρα του Δημούτσου, ο Βασιλαντωνόπουλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη. Στο 51′ ο Βιδάλ κινήθηκε από δεξιά και με διαγώνιο πλασέ έφερς το ματς στα ίσια. Ανατροπή του σκορ στο 67′, όταν ο Λίλα έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κόντε μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Βάντερσον εκτέλεσε φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Μαρκ Ασίγκμπα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Φθιώτες, στο πρώτο τους τεστ για τη φετινή σεζόν, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος, με το 5-3-2 του Μπάμπη Τεννέ να βρίσκει εφαρμογή. Ανέβηκαν οι Γιαννιώτες στην επανάληψη και με πρωταγωνιστή τον Ισπανό στράικερ γύρισαν το ματς.

Στο φινάλε η Λαμία ισοφάρισε, με τον ΠΑΣ να μένει αήττητος και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μετά το 1-0 επί της ΑΕΛ.

ΛΑΜΙΑ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (5-3-2): Μελίσσας- Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκαρντοβέλι- Δημούτσος, Μπουλούλης, Καραγκούνης- Τσούκαλος, Μπούντνικ.

ΛΑΜΙΑ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (5-3-2): Σαράνοφ- Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Παπαργυρίου- Μπλάζιτς, Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος), Επστάιν- Τσούκαλος (72’ Κωστίκας), Μπούντνικ (79’ Λαμπρόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (4-4-2): Περιστερίδης- Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Κακούμπα- Νικολιάς, Κάστρο, Λιάσος, Ντόλοβατς- Γιάκος, Λουκίνας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (4-4-2): Βελλίδης- Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι- Βιδάλ (89’ Βασιλάκης), Λίλα, Σιόντης, Κούζικ- Κόντε, Ξύδας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκολ και θέαμα (2-2) προσέφεραν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.