EXTRATIME

Γονείς Δημήτρη Κούκλατζη: «Προέχει η άμεση επιστροφή των παιδιών μας»

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Kούκλατζη, συγκλόνισαν μιλώντας για τη σύλληψη αλλά και την κράτηση του γιου τους στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Ο Δημήτρης Kούκλατζης συνελήφθη με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη στον Έβρο, όταν εξαιτίας των άσχημων καιρικώνσυνθηκών εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος. Οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη. Ο πατέρας του...
Γονείς Δημήτρη Κούκλατζη: «Προέχει η άμεση επιστροφή των παιδιών μας»

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Kούκλατζη, συγκλόνισαν μιλώντας για τη σύλληψη αλλά και την κράτηση του γιου τους στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ο Δημήτρης Kούκλατζης συνελήφθη με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη στον Έβρο, όταν εξαιτίας των άσχημων καιρικώνσυνθηκών εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος.

Οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη.

Ο πατέρας του λοχία επαγγελματία οπλίτη, μίλησε για το περιστατικό στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εκείνο που προέχει είναι η άμεση επιστροφή στην πατρίδα των παιδιών μας, που παραμένουν στη φυλακή 12 μέρες τώρα. Ξέρουν όπως κι εμείς ότι δεν έκαναν κάτι κακό και γι’ αυτό δεν ανησυχούν, γιατί πιστεύουν στη δικαιοσύνη και δεν μπορεί να τιμωρηθούν για κάτι που δεν έκαναν».

Όπως τόνισε ο ίδιος η φυλακή δεν μπορεί να περιορίσει τα όνειρα των δύο νέων, αλλά μόνο τις κινήσεις τους:

«Η φυλακή περιορίζει μόνο τις κινήσεις τους, δεν μπορεί να περιορίσει την αξιοπρέπειά τους, την αισιοδοξία τους, τα όνειρά τους. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας».

Όπως ανέφεραν οι γονείς του ΕΠΟΠ Δημήτρη Kούκλατζη, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προβλέπει η τουρκική νομοθεσία, αλλά γνωρίζουν πως μόνο ο αποπροσανατολισμός είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στα δύο παιδιά.

Τέλος όταν ρωτήθηκαν για την κατάσταση του γιου τους μετά τις 12 ημέρες κράτησης, ανέφεραν λιτά και περιεκτικά πως είναι καλά, αλλά ζήτησαν να κρατήσουν αυτές τις στιγμές με το παιδί τους για τον εαυτό τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γονείς Δημήτρη Κούκλατζη: «Προέχει η άμεση επιστροφή των παιδιών μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.