ΠΑΟΚ

Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Ούτε σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Μπίσεσβαρ
Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Ο επαναληπτικός αγώνας με τη Βασιλεία πλησιάζει για τον ΠΑΟΚ κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει την ομάδα του για τη μάχη πρόκρισης στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ.

Το Σάββατο (28.07) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση, αλλά την Κυριακή (29.07) στο προσκήνιο ήταν και πάλι η τακτική. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την οργανωμένη ανάπτυξη από την αμυντική γραμμή.

Παράλληλα, ένα γκρουπ αμυντικών δούλευε στις τοποθετήσεις και τις αντιδράσεις σε συνθήκες επίθεσης του αντιπάλου. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Από την προπόνηση, εξαιτίας ενός προσωπικού ζητήματος, απουσίαζε δικαιολογημένα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Την Δευτέρα (30.07) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και την Τρίτη το πρωί θ’ αναχωρήσει για την Ελβετία.

Κοντά σε ξένο φορ ο ΠΑΟΚ

Ούτε τώρα νίκη για τη Βασιλεία, 1-1 με την Ξαμάξ

Ενρίκε: «Γι’ αυτό έφυγα απ’ τον ΠΑΟΚ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.