ΤΕΝΙΣ

Στο μουσείο του Wimbledon η ρακέτα του Τσιτσιπά

Από έξι τενίστες παρέλαβε αντικείμενα το μουσείο του Wimbledon για να τα προσθέσει στα εκθέματά του. Ενας εξ' αυτών ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι Αγγλοι διοργανωτές πήραν από τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα τη ρακέτα του, η οποία θα βρίσκεται ανάμεσα στον εξοπλισμό θρύλων του παγκόσμιου τένις.
Στο μουσείο του Wimbledon η ρακέτα του Τσιτσιπά

Από έξι τενίστες παρέλαβε αντικείμενα το μουσείο του Wimbledon για να τα προσθέσει στα εκθέματά του. Ενας εξ’ αυτών ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι Αγγλοι διοργανωτές πήραν από τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα τη ρακέτα του, η οποία θα βρίσκεται ανάμεσα στον εξοπλισμό θρύλων του παγκόσμιου τένις.

Ο Στέφανος, ο οποίος στις 12 Αυγούστου θα γιορτάσει τα 20α του γενέθλιά του, έγινε ο πρώτος Ελληνας τενίστας στην Open Era που αγωνίστηκε σε τέταρτο γύρο Grand Slam, εν προκειμένω στο λονδρέζικο τουρνουά. Επειδή, η παρουσία του στη διοργάνωση αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό τένις, οι διοργανωτές ζήτησαν τη ρακέτα του για έκθεμα που θα συμβολίζει την αφετηρία της μεγάλης καριέρας, την οποία προβλέπουν ότι θα κάνει στα Grand Slam.

Η Wilson του Ελληνα τενίστα ήταν το ένα από έξι αντικείμενα που παραχωρήθηκαν από τους αθλητές στο μουσείο. Ξεχωριστή θέση θα έχει το λευκό φόρεμα που φορούσε η Αντζελίκ Κέρμπερ στο φετινό τελικό, στον οποίο νίκησε. Η Γερμανίδα έχει υπογράψει το ένδυμά της, όπως και ο φιναλίστ των ανδρών Κέβιν Αντερσον το t-shirt που φορούσε, ενώ παραχώρησε επίσης τη ρακέτα και τα παπούτσια του.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα… αναμνηστικό από τον μεγαλύτερο σε διάρκεια ημιτελικό αγώνα (6 ώρες και 35 λεπτά) του Wimbledon. Οι διοργανωτές διάλεξαν κάτι από τον Ισνερ κι όχι από τον Αντερσον, ίσως επειδή ο πρώτος έχει και το απόλυτο ρεκόρ με 11 ώρες και 5 λεπτά σε αγώνα του πρώτου γύρου με τον Μαού (2010).

Παρέλαβαν ακόμη την υπογεγραμμένη ρακέτα του νικητή στο διπλό Μάικ Μπράιαν και την μπλούζα που φορούσε στα προημιτελικά ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ιστορική ήττα για την Σερίνα Γουίλιαμς! (pics/vid)

Στον γ’ γύρο ο Τσιτσιπάς

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο μουσείο του Wimbledon η ρακέτα του Τσιτσιπά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.