ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Κάνιας ενόψει Σπαρτάκ!

Τι συνέβη με τον Ισπανό χαφ του Δικεφάλου
Πρόβλημα με Κάνιας ενόψει Σπαρτάκ!

Μετά το ευχάριστο όσο και κουραστικό ταξίδι της επιστροφής από την Ελβετία, η σωματική και ψυχολογική ξεκούραση ήταν απαραίτητη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του το πρωί του Σαββάτου επέστρεψαν στις προπονήσεις κι άρχισαν την προετοιμασία για τους αγώνες με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια υποβάλλεται σε διπλές καθημερινές θεραπείες κι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή (05.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Βέρνμπλουμ

Κανένα θέμα με Σταφυλίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόβλημα με Κάνιας ενόψει Σπαρτάκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.