ΙΣΠΑΝΙΑ

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Μπατσελόνα ο Βιδάλ (pic, vid)

Είναι πλέον επίσημο. Ο Αρτούρο Βιδάλ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (06/08). Οι πρωταθλητές Ισπανίας έπεισαν τον 31χρονο Χιλιανό να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη La Liga. Η συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με τους Βαυαρούς είχε γνωστοποιηθεί από το περασμένο Σάββατο (04/08), ωστόσο εκκρεμούσαν...
Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Μπατσελόνα ο Βιδάλ (pic, vid)

Είναι πλέον επίσημο. Ο Αρτούρο Βιδάλ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (06/08).

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έπεισαν τον 31χρονο Χιλιανό να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη La Liga.

Η συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με τους Βαυαρούς είχε γνωστοποιηθεί από το περασμένο Σάββατο (04/08), ωστόσο εκκρεμούσαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του έμπειρου μέσου. Εκείνος πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ και αφού υπέγραψε ολοκληρώθηκαν και οι τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το ντιλ ανάμεσα στους Καταλανούς και τη γερμανική ομάδα κλείστηκε στα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Μπατσελόνα ο Βιδάλ (pic, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.