VIRAL

Τα πιο ακριβά παιχνίδια στον κόσμο (pics)

Ποιος είπε πως τα παιχνίδια είναι μόνο για παιδιά;
Τα πιο ακριβά παιχνίδια στον κόσμο (pics)

Και όμως υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που θα τα ζήλευε ο κάθε ενήλικας αλλά λίγοι θα μπορούσαν να τα έχουν στη συλλογή τους.

Είναι γεγονός πως τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για παιδιά και ορισμένα από αυτά θα τα θέλαμε σίγουρα στο σπίτι μας, όμως αφενός έχουμε έλλειψη χώρου- θα καταλάβετε γιατί- αφετέρου είναι κομματάκι ακριβούτσικα.

Δείτε μερικά από τα πιο ακριβά παιχνίδια στον κόσμο:

Αποτέλεσμα εικόνας για inflatable waterslide

Φορητές Φουσκωτές Νεροτσουλήθρες- 8,000 δολάρια

Πρόκειται για ένα πολύ ακριβό παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Να σημειωθεί πως η νεροτσουλήθρα δεν μπορεί να τρυπηθεί καθώς χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο αλλά και το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στα φουσκωτά του ναυτικού. Βέβαια αυτή η νεροτσουλήθρα είναι τόσο μεγάλη, που θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο χώρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για gold monopoly
Χρυσή Μονόπολι- 2,000,000 δολάρια

Αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά παιχνίδια στον κόσμο και σίγουρα δεν είναι για παιδιά.Το σετ είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων με ένα ζευγάρι ζάρια με 42 διαμάντια.

Αποτέλεσμα εικόνας για human bowling
Ανθρώπινο Μπόουλινγκ – 4.500 δολάρια

Κι αυτό το παιχνίδι θέλει χώρο και είναι λίγο…τσιμπημένο στην τιμή!!Η μπάλα είναι τεράστια φουσκωτή, φτιαγμένη από PVC που έχει διάμετρο περίπου 3 μέτρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα πιο ακριβά παιχνίδια στον κόσμο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.