ΒΟΛΕΪ

Μεταγραφάρα με Μοντάνο ο Άρης!

Η Κολομβιανή βολεϊμπολίστρια συμφώνησε για ένα χρόνο
Μεταγραφάρα με Μοντάνο ο Άρης!

Εντυπωσιακή μεταγραφή έκανε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, καθώς απέκτησε την Κολομβιανή Μαντελέιν Μοντάνο Καϊσέδο!

Η 35χρονη βολεϊμπολίστρια θα ενισχύσει τον φιναλίστ των περσινών τελικών του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών, Άρη, στην πιο εντυπωσιακή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μοντάντο είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες παίκτριες παγκοσμίως και έχει παίξει σε πολύ απαιτητικά πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων του Αζερμπαϊτζάν και της Νοτίου Κορέας.

Στην Ν. Κορέα μάλιστα, σε ματς πρωταθλήματος, σημείωσε 54 πόντους, επίδοση που είναι η πέμπτη κορυφαία στην ιστορία του βόλεϊ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για μερικούς μήνες ξανά με τον Άρη, καθώς και με τον Ηρακλή για μία σεζόν.

Έχει αναδειχθεί πολυτιμότερη παίκτρια στα πρωταθλήματα των δύο χωρών, ενώ το 2013 στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια στην θέση της διαγώνιου, ενώ ήταν και πρώτη σκόρερ στην διοργάνωση.

«Νιώθω χαρούμενη που έχω αυτήν την ευκαιρία, να συνεργαστώ με το σωματείο του Άρη και τους ανθρώπους του του τμήματος, που τους εχω σε μεγαλη εκτίμηση. Ο Άρης βρισκεται στην πολή την οποια μένω και θεωρώ την βάση μου τα τελευταία 13 χρόνια και είναι η πόλη που μένει ο γιός μου. Ξέρω αθλήτριες του απο μικρές και πλέον έχουν μεγαλώσει και να έγιναν γυναίκες και παίζουν καλά. Είναι πολλά πράγματα που σκέφτηκα μαζί και με έκαναν να νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη», δήλωσε αρχικά η Κολομβιανή και πρόσθεσε:
«Γνωρίζω τον κόσμο του Άρη. Πολλοί φίλοι μου είναι Αρειανοί και σίγουρα θα είναι χαρούμεμοι που θα παίξω για την ομάδα τους. Ο Άρης είναι ενα σωματείο που , οπως ειπα, νιώθω πολυ καλοδεχούμενη. Τα τελευταία χρόνια πάντα το ένιωθα αυτό στον Άρη, είτε τώρα που ήρθα για να παίξω είτε όταν ερχόμουν για κάποια προπόνηση τα προηγούμενα χρόνια. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός. Είναι ενα σωματείο το οποίο νιώθω κοντά μου στη διάρκεια αυτών των χρόνων».

Συμφώνησε με τον Λέσκοφ ο Φοίνικας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταγραφάρα με Μοντάνο ο Άρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.