NBA

Με… πολύ Γιάννη και ΛεΜπρόν το τρέιλερ του NBA2K19 (vid)

Το τρέιλερ για το NBA2K19 βγήκε στη δημοσιότητα την Τρίτη (07/08), λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση των ratings των μεγάλων αστέρων του «μαγικού κόσμου». Όπως ήταν αναμενόμενο, στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται άλλωστε και στο εξώφυλλο της κλασικής έκδοσης του παιχνιδιού και ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, που φιγουράρει στο...
Με… πολύ Γιάννη και ΛεΜπρόν το τρέιλερ του NBA2K19 (vid)

Το τρέιλερ για το NBA2K19 βγήκε στη δημοσιότητα την Τρίτη (07/08), λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση των ratings των μεγάλων αστέρων του «μαγικού κόσμου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται άλλωστε και στο εξώφυλλο της κλασικής έκδοσης του παιχνιδιού και ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, που φιγουράρει στο σε εκείνο της special έκδοσης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/ballislifestyle/videos/2113341235374929/

Ολα τα ratings του NBA2K19

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με… πολύ Γιάννη και ΛεΜπρόν το τρέιλερ του NBA2K19 (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.