ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο λόγος της νέας καθυστέρησης στα διαρκείας

Η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ ήταν αυτή που ανέτρεψε τα μέχρι πρότινος δεδομένα στο «πράσινο» στρατόπεδο.
Ο λόγος της νέας καθυστέρησης στα διαρκείας

Μπορεί να βρισκόμαστε, ήδη, στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκδώσει ακόμα τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης (σ.σ. πέραν φυσικά των προβλημάτων που υπήρχαν σε οργανωτικό επίπεδο προκαταβολικά), έγκειται στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός των καρτών διαρκείας γινόταν με δεδομένο, πως οι «πράσινοι» θ’ αγωνίζονται του χρόνου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η οριστική ρήξη της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στις σχέσεις ΠΑΕ-Ερασιτέχνη και η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ, ανάγκασε τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να ξεκινήσουν την προεργασία τους από το μηδέν. Από χθες (8/8) υπάρχει έντονη κινητικότητα πάνω στο θέμα, ωστόσο ακόμα δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς τα διαρκείας θα βγουν στην αγορά. Γίνεται προσπάθεια, πάντως, ώστε την επόμενη εβδομάδα ν’ ανακοινωθούν.

Για τη φανέλα με το νούμερο «9»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο λόγος της νέας καθυστέρησης στα διαρκείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.