ΠΑΟΚ

Σταύρος Σχίζας : « Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σχίζας, ο οποίος με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο επισκέφτηκε αμέσως το γήπεδο του «δικέφαλου του βορρά» και ξεναγήθηκε στους χώρους του. Τη ξενάγηση του στο Paok sports arena ανέλαβε ο φροντιστής Μανώλης Βαλλιάνος, με την πρώτη τους στάση να είναι το μουσείο της ομάδας...
Σταύρος Σχίζας : « Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σχίζας, ο οποίος με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο επισκέφτηκε αμέσως το γήπεδο του «δικέφαλου του βορρά» και ξεναγήθηκε στους χώρους του.

Τη ξενάγηση του στο Paok sports arena ανέλαβε ο φροντιστής Μανώλης Βαλλιάνος, με την πρώτη τους στάση να είναι το μουσείο της ομάδας για ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας . «Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στην Α1, ήταν με το Ρέθυμνο σε αυτό το γήπεδο. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ο Χαραλαμπίδης σε εκείνο το παιχνίδι. Έπαιζε πολύ έξυπνα και είχε καθοριστική συμμετοχή στη νίκη του ΠΑΟΚ στην παράταση» δήλωσε ο παίκτης κοιτώντας μια φωτογραφία του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Εμφανώς ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις που θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας του πλέον με την καινούρια του ομάδα ο Σταύρος Σχίζας δήλωσε : «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο, όλα είναι όπως ακριβώς τα περίμενα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Και φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί. αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Και φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί. Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταύρος Σχίζας : « Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.