ΠΑΟΚ

Ο Βέρνμπλουμ τώρα θέλει ΠΑΟΚ

Ο 32χρονος Σουηδός έριξε γέφυρες προς τον Δικέφαλο
Ο Βέρνμπλουμ τώρα θέλει ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ώρες η πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ ήρθε ξανά σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός και η σύζυγός του φαίνεται πως το… σκέφτηκαν καλύτερα και άλλαξαν γνώμη. Θέλουν τώρα να υπογράψει ο πρώην χαφ της ΤΣΚΚΑ Μόσχας συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Έτσι, λοιπόν, το σίριαλ με τον Σκανδιναβό συνεχίζεται. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να έχουμε νέα ανατροπή δεδομένων και τελικά ο 32χρονος να κλείσει στους «ασπρόμαυρους».

Σαν… μαγικό παραμύθι!

Απο ντέρμπι σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βέρνμπλουμ τώρα θέλει ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.