ΙΣΠΑΝΙΑ

«Θέλει να φύγει ο Μόντριτς από την Ρεάλ»

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει πως ο Κροάτης θα ζητήσει μεταγραφή από τον Πέρεθ
«Θέλει να φύγει ο Μόντριτς από την Ρεάλ»

Ο Λούκα Μόντριτς επέστρεψε στις προπονήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό Onda Cero, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός σκοπεύει να ζητήσει σήμερα (10/8) από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φύγει από την ομάδα!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η Ρεάλ δεν διατίθεται να του δώσει τα χρήματα που ζητάει και οι συζητήσεις με τον Πέρεθ δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν ξανά και να μιλήσουν, με τον Μόντριτς να αναμένεται να ζητήσει να φύγει.

Ο Κροάτης έχει δεχτεί μια δελεαστική πρόταση από την Ίντερ, η οποία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με την Marca να αναφέρει πως ο Πέρεθ προτίθεται να του δώσει αύξηση προκειμένου να τον κρατήσει. Ωστόσο, τονίζουν πως ο παίκτης θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και όλα είναι πλέον ανοιχτά.

«Έπεσαν» οι υπογραφές και παρουσιάστηκε ο Κουρτουά στη Ρεάλ (vid)

«Έτοιμος να πάει δανεικός στην Τσέλσι ο Κόβασιτς» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θέλει να φύγει ο Μόντριτς από την Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.