NBA

Όταν ο ΛεΜπρόν… «πετάει» (vid)

Ακόμα μία εξαιρετική σεζόν για τον «βασιλιά»
Όταν ο ΛεΜπρόν… «πετάει» (vid)

Μπορεί ο ΛεΜπρόν να μην κατάφερε να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό με την ομάδα του την περσινή περίοδο, αφού έχασε με 4-0 στους τελικούς του ΝBA, ωστόσο μόνο φυσιολογική δεν ήταν η χρονιά που πραγματοποίησε.

Ο «βασιλιάς» κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες (82) της κανονικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 27.5 πόντους, 9.1 ασίστ, 8.6 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Καβαλίερς.

Έτσι το NBA θέλησε να αναρτήσει ένα βίντεο στα επίσημα social media της λίγκας με τις καλύτερες φάσεις του κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος.

Απολαύστε τον:

https://www.facebook.com/nba/videos/444124066073616/

Έτοιμος για… σέντερ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (pic)

Ποιος ΛεΜπρόν… (pic)

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του NBA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο ΛεΜπρόν… «πετάει» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.