ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τα συμπεράσματα του Παντελίδη

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το φιλικό του Αστέρα με τον Ατρόμητο, αλλά και το πρόγραμμα των Αρκάδων στις πρώτες αγωνιστικές της Super League
Τα συμπεράσματα του Παντελίδη

Το τεστ του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο φανέρωσε αρκετές αδυναμίες των Αρκάδων και ο Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Πάντως κράτησε και δύο θετικά στοιχεία, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης:

«Από το παιχνίδι βγαίνουν δύο πολύ σημαντικά συμπεράσματα καθώς κατά την άποψη μου η ομάδα δεν ήταν καλή και δε με ικανοποίησε. Πρώτον επειδή την εβδομάδα αυτή που πέρασε ανεβάσαμε πάρα πολύ την προπόνηση για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα μετά στο πρωτάθλημα αφού μεταξύ των δύο παιχνιδιών είχαμε ρίξει την ένταση της προπόνησης μας.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι και δεν έχει τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Δεύτερον κάποια παιδιά που ξεκίνησαν τον αγώνα δεν είχαν αγωνιστεί ούτε δεκαπέντε λεπτά οπότε με το 45λεπτό που πήραν σιγά σιγά θα δούμε ποιοι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν περισσότερο».

Για το αν η αβεβαιότητα αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος επηρέασε το προπονητικό πλάνο: «Εμάς αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου. Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν  μπήκαμε σε πιο έντονους ρυθμούς αυξάνοντας καθημερινά την ένταση των προπονήσεων χωρίς να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα».

Τέλος, μίλησε και για πρόγραμμα στο ξεκίνημα της Super League: «Το μόνο κακό είναι ότι οι τρεις πρώτες ομάδες είναι και αυτές έτοιμες νωρίτερα λόγω της συμμετοχής τους στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν έχουμε μάθει να φοβόμαστε και δεν είμαστε η ομάδα εκείνη που φοβάται κάποιον αντίπαλο.

Ασφαλώς και το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και θα θέλαμε να είναι κάπως διαφορετικό αλλά δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει διότι και πάλι θα παίζαμε με όλους. Όταν ήρθα πέρυσι οι οκτώ αγωνιστικές ήταν πολύ πιο δύσκολες. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι».

Ισοπαλία (1-1) ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο (vid)

Καϋμενάκης: «Το πρόβλημα των “μεγάλων” είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα συμπεράσματα του Παντελίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.