ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, εσύ θα προκριθείς!

Η μεγαλη "μάχη" του Δικεφάλου σήμερα στις 20:30
ΠΑΟΚ, εσύ θα προκριθείς!

Τα… ρέστα του για την πρόκριση παίζει ο ΠΑΟΚ στον σημερινό (20:30, Epsilon TV), αγώνα κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας το 3-2 υπέρ του σκορ της Τούμπας.

Αν περάσουν οι “ασπρόμαυροι” θα παίξουν στα πλέι οφ του θεσμού, για να μπουν στους ομίλους, με μία εκ των Μπενφίκα-Φενερμπαχτσέ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει ϕανέλα βασικού στον Αντρέ Βιεϊρίνια που επέστρεψε στην αποστολή του Δικεϕάλου, με τον Πορτογάλο αμυντικό να παίρνει θέση και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας.  Ετσι ο Χοσέ Κρέσπο  θα αγωνιστεί ξανά στη ϕυσική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, με τον Ευγένιο Χατσερίδη που έπαιξε τόσο μέσα στη Βασιλεία όσο και στο πρώτο ματς επί της Σπαρτάκ να μένει στον πάγκο.  Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού δεν διαϕοροποιούνται θα είναι οι ίδιες όπως και στην Τούμπα.

Ο σχηματισμός δεν αλλάζει το 4-2-3-1, είναι σταθερά ο τρόπος που επιλέγει για να αγωνίζεται η ομάδα του. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί όπως ετοιμαζόταν στη ρεβάνς της Βασιλείας με τα πλάνα του τότε να αλλάζουν λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στην προθέρμανση ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Καλά και έτοιμος να παίξει από το ξεκίνημα είναι και ο Μαουρίσιο παρά το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση προχθές.

Η Σπαρτάκ μετράει την απώλεια του Ιταλού στόπερ Μπογκέτι ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης. Οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στη Μόσχα με στόχο τη νίκη αλλά τους κάνει και η ισοπαλία αϕού νίκησαν με 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Σε περίπτωση πρόκρισης οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουνε την Μπενϕίκα ή την Φενερμπαχτσέ.

Κοντά στην ομάδα ο Σαββίδης

Στη Μόσχα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με την Σπαρτάκ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεϕάλου θα παρακολουθήσει απόψε από κοντά τον αγώνα ενώ χθες βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σαββίδης είχε συνομιλία με τον προπονητή του Δικεϕάλου αλλά και εμψύχωσε με την παρουσία του τους ποδοσϕαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ ευχόμενος τους καλή επιτυχία και τονίζοντας τους πως πιστεύει σε αυτούς. Ο Ιβάν Σαββίδης με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει… ενέσεις ηθικού στους παίκτες των Κυπλελούχων Ελλάδας, αλλά και να τους δείξει την πίστη που έχει για την πρόκριση του Δικεϕάλου στην επόμενη ϕάση.

Αυστηρά μέτρα στη Μόσχα!

Οι Ρώσοι έχουν δώσει μεγάλη έμϕαση στο θέμα της ασϕάλειας στην Otkritie Arena, καθώς υπάρχουν τοποθετημένοι ϕρουροί σε κάθε σημείο του γηπέδου και πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι σε όσους θέλουν να πλησιάσουν το στάδιο.
Πέρα από αυτό, το γήπεδο από μόνο του έχει τέτοιου είδους εγκαταστάσεις που ϕαντάζει δύσκολο το να προσεγγίσει κάποιος το συγκεκριμένο σημείo.

Η Otkritie Arena βρίσκεται σε έναν τεράστιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης και έχει χωρητικότητα 45.000 θέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά αμϕίβολο το να γεμίσει στην αυριανή αναμέτρηση. Στο γήπεδο θα βρίσκονται σήμερα εκατοντάδες οπαδοί του Δικεϕάλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ, εσύ θα προκριθείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.