CHAMPIONS LEAGUE

Η Βίντι αντίπαλος της ΑΕΚ στα play-offs του Champions League

Την Ουγγρική Βίντι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα play-offs του Champions League
Η Βίντι αντίπαλος της ΑΕΚ στα play-offs του Champions League

Η έκπληξη ολοκληρώθηκε και η Βίντι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των πλέι-οφ του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Με δεύτερη ισοπαλία κόντρα στη Μάλμε, οι Ούγγροι ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σουηδών και ετοιμάζονται για τη διπλή αναμέτρηση με την Ένωση σε μία εβδομάδα.

Μετά το 1-1 στη Σουηδία, η Βίντι κράτησε εύκολα το μηδέν στην άμυνα της μέσα στο σπίτι της, εκμεταλλευόμενη και τις πολλές απουσίες της Μάλμε.

Στο 67′ μάλιστα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Νεγκό ανατράπηκε από τον Νταλίν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λάζοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, νικήθηκε από τον Σουηδό τερματοφύλακα.

Η Βίντι διατήρησε το 0-0 και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ πρώτα στην “Πάντσο Αρένα” στις 22 Αυγούστου και μετά στο ΟΑΚΑ στις 28 του μήνα.

ΒΙΝΤΙ (4-4-2): Κοβάτσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ (85′ Πάτκαϊ), Κόβατς (89′ Χούστι), Λάζοβιτς (90+5′ Τάμας), Μ. Στσέποβιτς.

ΜΑΛΜΕ (4-4-2): Νταλίν, Λάρσον (75′ Βίντχαϊμ), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι, Μπασιρού, Ίνοσεντ (79′ Γκαλ), Κρίστιανσεν, Ρικς, Ρόσενμπεργκ, Στράντμπεργκ (71′ Άντονσον).

«Μάτωσε», άντεξε και «πέταξε» προς τα «αστέρια» η ΑΕΚ

ΑΕΚ- Σέλτικ: Ξέσπασε το ΟΑΚΑ στο γκολ του Γκάλο (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Βίντι αντίπαλος της ΑΕΚ στα play-offs του Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.