ΠΑΟΚ

Παράταση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ως τις 24 Αυγούστου θα συνεχιστεί η πώλησή τους
Παράταση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Με την ζήτηση να εξακολουθεί να είναι μεγάλη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως δίνει παράταση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή σεζόν.

Με ανακοίνωσή της τονίζει πως όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να το κάνουν ως την Παρασκευή, 24 Αυγούστου και μέχρι τις 19:00, μέσω του γηπέδου της Τούμπας ή μέσω ίντερνετ.

Στην ανακοίνωση η ΠΑΕ τονίζει πως τα εκδοτήρια στο γήπεδο για τα διαρκείας, θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00, Σάββατο 09:00-15:00, ενώ την Κυριακή η πώληση γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Στην ομάδα έχουν βάλει πλαφόν τα 21.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που σημαίνει ότι περίπου 3.000 θα δοθούν ακόμη μιας και έχουν φύγει ήδη 18.000.

Στα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος (όπως με Μπενφίκα), αλλά και τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, τα λίγα εισιτήρια που απομένουν θα βγαίνουν μόνο μέσω ίντερνετ.

Αν αργότερα βγει πακέτο διαρκείας σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι δεδομένο πως αυτό θα είναι με αρκετά αυξημένη τιμή.

Λουτσέσκου: «ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ζήσουν με τη ντροπή τους»

Έφερε τον νέο Πάμπλο Γκαρσία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράταση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.