ΠΑΡΑFOOTBALL

Νύχτες γλυκές, σαν βέλγικη σοκολάτα!

Η Γλυφάδα είναι ωραία, αλλά και… ξελογιάστρα. Ειδικά αν το κατέχεις με το τόπι, αντιμετωπίζεσαι και διαφορετικά. Εύκολα μπορούν να σε πάρουν μαζί τους τα διάφορα ωραία μαγαζιά. Υπάρχει λοιπόν ένα ωραίο παρεάκι, ερυθρόλευκου χρώματος. Εμπειροι και οι δύο που ξέρουν πως να αποφεύγουν τις… κακοτοπιές. Δεν χάνουν όμως ευκαιρία για να ξεμυτήσουν και να...
Νύχτες γλυκές, σαν βέλγικη σοκολάτα!

Η Γλυφάδα είναι ωραία, αλλά και… ξελογιάστρα. Ειδικά αν το κατέχεις με το τόπι, αντιμετωπίζεσαι και διαφορετικά. Εύκολα μπορούν να σε πάρουν μαζί τους τα διάφορα ωραία μαγαζιά.

Υπάρχει λοιπόν ένα ωραίο παρεάκι, ερυθρόλευκου χρώματος. Εμπειροι και οι δύο που ξέρουν πως να αποφεύγουν τις… κακοτοπιές. Δεν χάνουν όμως ευκαιρία για να ξεμυτήσουν και να κάνουν τα δικά τους.

Τους έχουν δει πολλές φορές όμως. Και σίγουρα η φυσική κατάσταση, δεν αποτελεί το μοναδικό τους πρόβλημα, για να μπορέσουν να αποδώσουν κάτι παραπάνω.

Πάντως το μήνυμα το έχουν πάρει και δύσκολα θα συνεχίσουν να φοράνε τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νύχτες γλυκές, σαν βέλγικη σοκολάτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.