ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Υπερήφανος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός.
Χασάν: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Μέσω Twitter, ο Αχμέντ Χασάν έκανε την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εκφράζοντας μεγάλη χαρά. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και θα δώσω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Νωρίτερα, ο Αχμέντ Χασάν είχε αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της Μπράγκα, γράφοντας τα εξής στα social media και ανεβάζοντας ένα βίντεο με γκολ από την τριετή θητεία του στην πορτογαλική ομάδα: «Σήμερα αρχίζω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σύλλογο, που με βοήθησε να φτάσω εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο για όλα όσα έχουν κάνει για μένα και θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προς τους οπαδούς, που πάντα με στήριζαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χασάν: «Δεν μπορώ να περιμένω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.