SPORTIME BET

Γ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα σε Ντόρτμουντ, Χέρτα και… Ατλέτικο!

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης κάνει παιχνίδι σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και γερμανικό Κύπελλο.
Γ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα σε Ντόρτμουντ, Χέρτα και… Ατλέτικο!

Είναι η πρώτη τόσο γεμάτη Δευτέρα με επιλογές για ποντάρισμα. Παραλίγο να βγει στοιχηματισμός μεγαλύτερος κι από τις προηγούμενες μέρες, το ΣουΚου. Δύο επιλογές από το Κύπελλο Γερμανίας βγάζει η σημερινή διαλογή, με επίκεντρο τα ματς της Χέρτα και της Ντόρτμουντ, αλλά και προγνωστικά για το ματς ανάμεσα σε Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Η άθλια αγωνιστική παρουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το 2/2. Ήττα με 3-1 από την Μπράιτον. Υπάρχει θέμα στην ομάδα του Μουρίνιο, εμφανές πια. Πανεύκολα πέρασε το άκρως καλοπληρωμένο διπλό του Αννόβερου, το οποίο φιλοδώρησε με έξι γκολ την Καρλσρούη.

Ξεκίνημα με το διπλό της Χέρτα κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ. Η Αιντραχτ είχε τη μοίρα της Καρλσρούης που συζητάγαμε χθες. Βρέθηκε στα μπαράζ της ανόδου πριν δύο χρόνια, έχασε την… προαγωγή από την Βόλφσμπουργκ και την επόμενη σεζόν, αυτή της… ξενέρας από την περυσινή αποτυχία, υποβιβάστηκε.

Έκανε τον κύκλο της αυτή η ομάδα και πλέον ανοίγει έναν καινούργιο. Θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει στο σημείο που ήταν παλιά και φαίνεται αυτό το ξεκίνημα. Νέοι παίκτες, καινούργιος προπονητής, νέα κατηγορία. Ακόμα νίκη δεν έχει στο ενεργητικό της. Για την Χέρτα η σεζόν προμηνύεται δύσκολη. Fan των επιλογών Ντάρνταϊ και της φιλοσοφίας του δεν είμαστε. Σε καμία περίπτωση. Στο πρώτο ματς της σεζόν όμως, οι Βερολινέζοι αρκεί να κάνουν τα βασικά για να κερδίσουν.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Νέο ξεκίνημα για την Ντόρτμουντ που έχει τον Λουσιάν Φαβρ στον πάγκο. Όσοι θυμούνται την παρουσία του στην Γκλάντμπαχ και όσα πέτυχε, θα ξέρουν πως η Μπορούσια θα είναι φέτος πιο γρήγορη. Στην ανάπτυξη, στις επιθέσεις, σε όλα. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που δεν έχει επιλέξει ακόμα τον φορ… κολώνα. Με τους εξτρέμ που θα γυροφέρνει στο «9» θα την κάνει τη δουλειά του. Αρχικά, διότι χρειάζεται και ο γκολτζής. Η πρώτη παρουσία των Βεστφαλών θα είναι στην έδρα της Γκρόιτερ. Στο Φιρτ είναι ικανή η Ντόρτμουντ να ξεκινήσει με το δεξί, συνδυάζοντας τη νίκη της με over.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Κλείσιμο με το μεγάλο παιχνίδι, με το οποίο κλείνει η πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Βαλένθια – Αλέτικο Μαδρίτης. Εξαιρετικές οι κινήσεις που έκαναν οι «νυχτερίδες» τη φετινή σεζόν, αξίζουν προσοχής. Μοιάζουν να παίζουν… μόνες για την 4η θέση. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να μπορούσαν να μπουν σε κουβέντα ακόμα και για κάτι παραπάνω. Τσερίσεφ, Μπατσουαγί, Γκαμεϊρό, Βας είναι μερικές από τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε η Βαλένθια φέτος.

Την καλύτερη βέβαια, την είχε κάνει από πέρυσι με την έλευση του Μαρθελίνιο. Απέναντί της όμως έχει την ομάδα που φέτος μοιάζει ικανή να μπει σφήνα (ξανά) σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Δικαίως η Ατλέτικο Μαδρίτης συγκαταλέγεται ως μία σοβαρή υποψήφια για πρωτάθλημα. Με τις επιθετικές γραμμές που έχουν αμφότερες οι ομάδες, στο πρώτο τους παιχνίδι δεν χρειάζεται να μπλέξει κανείς με σημείο, αλλά με το εκατέρωθεν σκοράρισμα στο Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επιλογές
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΧΕΡΤΑ        2        1,70
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ         2 + OVER     1,73
ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ     G/G    1,85

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα σε Ντόρτμουντ, Χέρτα και… Ατλέτικο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…