ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Παπαθανασάκης… έκοψε τον ενθουσιασμό του Σορούρ

Ο Αιγύπτιος Καρ'ιμ Σορούρ... πατάει φρένο λόγω Παπαθανασάκη
Ο Παπαθανασάκης… έκοψε τον ενθουσιασμό του Σορούρ

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Σορούρ ενδιαφέρεται να αναλάβει τον Ηρακλή, αλλά τα παλιά χρέη της ΠΑΕ επί εποχής Σπύρου Παπαθανασάκη τον αναγκάζουν να… πατήσει φρένο.

Έτσι, στα τέλη του μηνός αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση ο υποψήφιος επενδυτής για το αν θα μπει στην ομάδα.

Αυτή την ενημέρωση έχουν στον Γηραιό, αλλά κι αυτό είναι και το καταληκτικό όριο που βάζουν και οι ίδιοι προκειμένου στην συνέχεια να προχωρήσουν σε εναλλακτικές λύσεις.

Πάντως, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας θα είχε επισπεύσει τις διαδικασίες αν στο διάστημα που μεσολάβησε, δεν «έσκαγε» ένα απρόσμενο φιρμάνι από την εποχή Παπαθανασάκη ύψους 200.000 ευρώ!

Ενα ποσό που αντιστοιχούσε σε διευκόλυνση που είχε κάνει άλλος ποδοσφαιρικός παράγοντας (τυγχάνει να είναι και αυτός τώρα ιδιοκτήτης ΠΑΕ της Football League) στον «Καναδό»!

Ο ενθουσιασμός του Σορούρ «κόπηκε» και ειδικά από την στιγμή που ο δικηγόρος του αλλά και οι άνθρωποι που εμπιστεύεται, του είπαν να μην κάνει βεβιασμένες κινήσεις, προκειμένου να ψάξουν αν υπάρχουν κι άλλες (και πόσες) τέτοιες υποχρεώσεις προς τρίτους.

Ο Σορούρ εξακολουθεί να παραμένει «ζεστός», γι’ αυτό άλλωστε και είχε ενημέρωση από τον Παύλο Μυροφορίδη για τις κινήσεις που γίνονται, ωστόσο, δεν θέλει να έρθει η στιγμή που θα «σκάνε» παλιά χρέη και θα είναι αναγκασμένος να κλείνει τρύπες.

Στον Ηρακλή θα τον περιμένουν γιατί γνωρίζουν πως πρόκειται για πραγματικό επιχειρηματία και όχι «μαϊμού» που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του που είναι ελληνικής καταγωγής -και στης οποίας θα περάσουν άμεσα οι μετοχές της υπό σύσταση ΠΑΕ για να μην μπλοκαριστεί η υπόθεση από την ΕΕΑ- είναι επίλεκτα μέλη της ελληνικής κοινότητας της Αλεξάνδρειας. Αλλωστε, με ένα τηλέφωνο τόσο εκεί όσο και στο Πατριαρχείο μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα γύρω από την επιχειρηματική δραστηριότητά του…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ “ΚΑΚΙΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ SPORTIME

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παπαθανασάκης… έκοψε τον ενθουσιασμό του Σορούρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.