ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Μυστακίδη και παρουσίασε φανέλες!

Η ηπειρώτικη ΠΑΕ απέκτησε τον 23χρονο επιθετικό για ένα χρόνο δανεικό από τον ΠΑΟΚ, ενώ παρουσίασε τις φανέλες που θα φοράει η ομάδα τη νέα σεζόν
Ανακοίνωσε Μυστακίδη και παρουσίασε φανέλες!

Την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ήταν γνωστό ότι δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής. Έτσι αναζητούταν μία ομάδα που θα έπαιζε τη νέα χρονιά, και θα έπαιρνε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, ως βασικός.

Νωρίς τη Δευτέρα (20/8) βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και το βράδυ, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων!

Οι Ηπειρώτες παρουσίασαν, λοιπόν, και τις νέες τους εμφανίσεις που θα φοράει η ομάδα την προσεχή αγωνιστική, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, διατήρησαν τη βασική στο γαλάζιο χρώμα, αλλά αυτή που κλέψει τις εντυπώσεις είναι η δεύτερη, που είναι λευκή με περίγραμμα ένα… ταύρο!

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

https://www.facebook.com/PASGianninaFC/posts/1660278710764342:0

Προς ΠΑΣ Γιάννινα ο Μυστακίδης

Μπετρά τέλος και επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Μυστακίδη και παρουσίασε φανέλες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.