Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Επένδυση στο μέλλον από τον Ηρακλή

Με το… βλέμμα στο μέλλον ο Ηρακλής έφερε στις τάξεις του τον 15χρονο γκαρντ, Γιώργο Πετανίδη. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη (21/08) την απόκτηση του νεαρού άσου μέχρι το 2023: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, πιστή στο μακρόπνοο πλάνο της, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΝΙΔΗ, με συμφωνία μέχρι το 2023....
Επένδυση στο μέλλον από τον Ηρακλή

Με το… βλέμμα στο μέλλον ο Ηρακλής έφερε στις τάξεις του τον 15χρονο γκαρντ, Γιώργο Πετανίδη.

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη (21/08) την απόκτηση του νεαρού άσου μέχρι το 2023:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, πιστή στο μακρόπνοο πλάνο της, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΝΙΔΗ, με συμφωνία μέχρι το 2023.

Ο νεαρός γκάρντ αποτέλεσε την καλοκαιρινή περίοδο βασικό μεταγραφικό στόχο των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον απο ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας για να τον εντάξουν στη σύνθεση τους, αλλα η επιμονή και υπομονή του Προέδρου κ. Δρακόπουλου και του Αντιπροέδρου κ.Κοντοτάσιου να εντάξουν ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στο αναπτυξιακό προγράμμα της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, να επενδύσουν πάνω του για το μέλλον του συλλόγου, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να φορέσει τα “κυανόλευκα”.

Ο νεαρός διεθνής Γκάρντ θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με απότερο σκοπό την ταχύτερη ενσωμάτωση του στην ανδρική ομάδα».

Μεταγραφές Α2 μπάσκετ 2018-2019

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επένδυση στο μέλλον από τον Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.