ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι εντυπωσιακές αφίσες για το Supercopa Endesa

Αντίστροφα μετρούν στην Ισπανία για τη διεξαγωγή του Supercopa Endesa (21-22/09) και η διοργανώτρια αρχή δημιούργησε μερικές πολύ εντυπωσιακές αφίσες. Η πρωταθλήτρια της Euroleague, αλλά και της Liga Endesa, Ρεάλ Μαδρίτης, η δευτεραθλήτρια του ισπανικού πρωταθλήματος Μπασκόνια, η Κυπελλούχος Μπαρτσελόνα και η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Ομπραδόιρο, είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο....
Οι εντυπωσιακές αφίσες για το Supercopa Endesa

Αντίστροφα μετρούν στην Ισπανία για τη διεξαγωγή του Supercopa Endesa (21-22/09) και η διοργανώτρια αρχή δημιούργησε μερικές πολύ εντυπωσιακές αφίσες.

Η πρωταθλήτρια της Euroleague, αλλά και της Liga Endesa, Ρεάλ Μαδρίτης, η δευτεραθλήτρια του ισπανικού πρωταθλήματος Μπασκόνια, η Κυπελλούχος Μπαρτσελόνα και η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Ομπραδόιρο, είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Τις επίσημες αφίσες της διοργάνωσης που δημοσίευσε η ACB την Τετάρτη (22/08) κοσμούν οι Σέρχιο Γιουλ, Πιερ Οριόλα, Τορνίκε Σενγκέλια και Πέπε Πόζας.

Δείτε τις εντυπωσιακές αφίσες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι εντυπωσιακές αφίσες για το Supercopa Endesa», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.