CHAMPIONS LEAGUE

Βίντι – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης στην Ουγγαρία

Δίχως εκπλήξεις παρατάσσεται η ΑΕΚ στη Βουδαπέστη και το παιχνίδι με την Βίντι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συμπεριλάβει τον Γαλανόπουλο στα χαφ, ενώ η τετράδα μπροστά είναι η αναμενόμενη με τον Μάνταλο να παίρνει φανέλα βασικού και να πλαισιώνει τους Μπακασέτα (δεξιά), Κλωναρίδης (πίσω από το φορ) και Λιβάια (στην κορυφή). Από εκεί και πέρα...
Βίντι – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης στην Ουγγαρία

Δίχως εκπλήξεις παρατάσσεται η ΑΕΚ στη Βουδαπέστη και το παιχνίδι με την Βίντι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συμπεριλάβει τον Γαλανόπουλο στα χαφ, ενώ η τετράδα μπροστά είναι η αναμενόμενη με τον Μάνταλο να παίρνει φανέλα βασικού και να πλαισιώνει τους Μπακασέτα (δεξιά), Κλωναρίδης (πίσω από το φορ) και Λιβάια (στην κορυφή).

Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας. Στην τετράδα της άμυνας, αριστερά ο Χουλτ, δεξιά ο Μπακάκης και οι Λαμπρόπουλος, Οικονόμου στο κέντρο. Τέλος, δίπλα στον Γαλανόπουλο βρίσκεται ο Σιμόες.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.651697448205070/2336887849686013/?type=3&theater

Όσο για την αντίπαλο της “Ενωσης”, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας θα παραταχθεί με το γνωστό της σύστημα (4-4-2). Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει επιλέξει τους Κόβατσικ, Φιόλα, Βινίσιους, Γιούχαζ, Στόπιρα, Νεγκό, Νικόλοφ, Χάτζιτς, Χούστι, Κόβατς και Λάζοβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντι – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης στην Ουγγαρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.