ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Η απάντηση του Παπαπέτρου στα «καρφιά» Αγραβάνη!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για τους φετινούς στόχους με τους «πράσινους». Παράλληλα «συμφώνησε» με τα όσα υποστήριξε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Κώστας Παπανικολάου, πως δε θα αλλάξει κάτι στις μεταξύ τους σχέσεις. Το ενδιαφέρον όμως ήταν όταν κλήθηκε να...
Η απάντηση του Παπαπέτρου στα «καρφιά» Αγραβάνη!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για τους φετινούς στόχους με τους «πράσινους».

Παράλληλα «συμφώνησε» με τα όσα υποστήριξε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Κώστας Παπανικολάου, πως δε θα αλλάξει κάτι στις μεταξύ τους σχέσεις.

Το ενδιαφέρον όμως ήταν όταν κλήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Αγραβάνη που είχε χαρακτηρίσειαπαράδεκτη τη συμπεριφορά του πρώην συμπαίκτη του, τονίζοντας πως «θα έπρεπε να φερθεί αντρίκεια».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Στόχος μας είναι το Final Four και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μία μεγάλη πρόκληση η σεζόν. Διεκδικούμε τρεις τίτλους. Θέλουμε να τους κερδίσουμε και τους τρεις.»  είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η μεταπήδηση είναι σημαντική και έχω δουλέψω καλά το καλοκαίρι. Δεν θα αλλάξει η σχέση μου με τον Παπανικολάου. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό».

Ενώ για τον Δημήτρη Αγραβάνη είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να απαντάμε ο ένας στον άλλον. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Ο καθένας με το μορφωτικό του επίπεδο μπορεί να πει ότι θέλει».

Παπανικολάου στο Sportime: «Ο Ιωάννης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

Παίρνει σειρά ο Παππάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απάντηση του Παπαπέτρου στα «καρφιά» Αγραβάνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.