ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: «Το πλάνο ήταν πολύ επιτυχημένο»

Οι δηλώσεις του Νορβηγού δεξιού μπακ μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι (23/8, 3-1).
Ελαμπντελαουί: «Το πλάνο ήταν πολύ επιτυχημένο»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στάθηκε στο πλάνο που είχε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπέρνλι, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς αμυντικού:

Για τη διαιτησία του αγώνα: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αφήσουμε τα άλλα πράγματα και τον εκνευρισμό έξω. Αυτά δεν είναι δική μας δουλειά. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς ήταν να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην παρασυρθούμε από το τι θα συνέβαινε».

Για την εντός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι: «Είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι και αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, ήταν να πάμε γρήγορα στην μπάλα και να την κρατήσουμε στην κατοχή μας όσο το δυνατόν περισσότερο και στο έδαφος. Έτσι δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, έτσι κερδίσαμε και το πέναλτι. Νομίζω το πλάνο ήταν πολύ επιτυχημένο».

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Το 3-1 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γιατί στον επαναληπτικό θα χρειαστεί να ανοιχτούν. Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Έχουμε πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί μας ήταν πολύ σημαντικοί. Στάθηκαν στο πλευρό μας. Τους ένιωθα σαν να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας υποστήριξαν αρκετά. Ακόμα και όταν δεχτήκαμε το γκολ, εκείνοι δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν και μας βοήθησαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελαμπντελαουί: «Το πλάνο ήταν πολύ επιτυχημένο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.