ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρετανικά ΜΜΕ: «Σφαγή, απόλυτη σφαγή στον Καραϊσκάκη»

Επικριτικές οι εφημερίδες για τον Σλοβένο διαιτητή και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού
Βρετανικά ΜΜΕ: «Σφαγή, απόλυτη σφαγή στον Καραϊσκάκη»

Σε ένα πράγμα ήρθαν, τελικά, ισόπαλοι ο Ολυμπιακός και η Μπέρνλι: στα παράπονα που έχουν για τον διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς. 

O βρετανικός Τύπος στο μεγαλύτερο μέρος του στάθηκε αρκετά καυστικός στις αποφάσεις του διαιτητή ειδικά στο β΄ημίχρονο, ενώ κάνουν λόγο και για τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Γράφει η Daily Mail: «Σφαγή. Απόλυτη σφαγή. Η φυσούνα ήταν γεμάτη από κόσμο που περίμενε τον Σλάβκο Βίντσιτς να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ο Σλοβένο δεν θα μπορούσε να γνωρίζει από πού θα χρειαζόταν να περάσει. Επίσημα μέλη του Ολυμπιακού, αναπληρωματικού και άνθρωποι της διοίκησης, ακόμη και η κυρία που μοίραζε το τσάι, όπως είπε χαριτολογώντας ο Ντάις, βρίσκονταν εκεί για να δημιουργήσουν θέμα. Από εκείνο το σημείο αναμφισβήτητα άλλαξε η χροιά του αγώνα που στο ημίχρονο ήταν ισοπαλία».

Η εφημερίδα κάνει λόγο για πίεση που άσκησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον διαιτητή, πίεση που ξεπέρασε τα παραδεδεγμένα όρια και σημειώνει πως περιμένει την UEFA να επιληφθεί του θέματος.

O Guardian αναφέρει πως η Μπέρνλι θα χρειαστεί ένα ολικό comeback στην έδρα της έπειτα από το 3-1 που σκιάστηκε από την αποβολή του Γκίμπσον. Το άρθρο κάνει λόγο για εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε η αγγλική ομάδα στο Καραϊσκάκη και σημειώνει την είδηση ότι μαχαιρώθηκε ένας οπαδός της ομάδας έξω από το γήπεδο.
Η Sun κάνει λόγο για «ελληνική τραγωδία» σημειώνοντας πως η αποβολή του Γκίμπσον μέτρησε αρνητικά. «Αν θέλουν να συνεχίσουν οι παίκτες της Μπέρνλι την ευρωπαϊκή τους Οδύσσεια θα πρέπει να καταβάλλουν τους γίγαντες του Ολυμπιακού στην έδρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά. Φυσικά, η εφημερίδα αναφέρεται σε ξεχωριστό άρθρο και τον ελαφρύ τραυματισμό του οπαδού της Μπέρνλι.
Με το ίδιο ύφος και η Independent σημειώνει πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, εξασφάλισε το προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του απέναντι στην Μπέρνλι που έπαιξε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκίμπσον.
Το Sky Sports αναφέρει πως η Μπέρνλι έφυγε από την Ελλάδα έχοντας πλέον να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό για να πάρει την πρόκριση.

Τέλος, η Telegraph αναφέρει πως η ήττα της Μπέρνλι σκιάστηκε από τα κρούσματα βίας στην Αθήνα, κάνοντας ειδική μνεία στον οπαδό της ομάδας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και σε τρεις άλλους που δέχθηκαν επίθεση.

Έξαλλος ο Μαρινάκης!

«Χασάπηδες» θα συναντήσει πολλούς, με τέτοια νοοτροπία δεν κωλώνει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρετανικά ΜΜΕ: «Σφαγή, απόλυτη σφαγή στον Καραϊσκάκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.