ΒΟΛΕΪ

«Σφραγίζει» την πρόκριση στο Μπακού η Εθνική

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ανδρών, για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την γηπεδούχο ομάδα, για την 4η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (26/8, 17:00, laola1.tv). Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε τα ξημερώματα από την Αλεξανδρούπολη οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και από την πόλη της Τουρκίας αεροπορικώς...
«Σφραγίζει» την πρόκριση στο Μπακού η Εθνική

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ανδρών, για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την γηπεδούχο ομάδα, για την 4η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (26/8, 17:00, laola1.tv).

Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε τα ξημερώματα από την Αλεξανδρούπολη οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και από την πόλη της Τουρκίας αεροπορικώς έφθασε μεσημέρι στο Μπακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα προπονηθεί στις 19.00 για πρώτη φορά στο «.Y.S. Sport Hall» κα θα ολοκληρώσει το πρωί της Κυριακής με ξεμούδιασμα την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τρεις νίκες χωρίς απώλεια σετ σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν την Κυριακή, «σφραγίζει» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro μετά από αυτό στη Σμύρνη το 2009.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σφραγίζει» την πρόκριση στο Μπακού η Εθνική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.