SPORTMINUTE

Ξανά στο τραπέζι για τα τηλεοπτικά και την ποινή υποβιβασμού

Ανοιχτό το να γίνει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στη Super League
Ξανά στο τραπέζι για τα τηλεοπτικά και την ποινή υποβιβασμού

Ζόρια για αρκετούς υπάρχουν στο κομμάτι της αδειοδότησης και αυτό ως έναν βαθμό οφείλεται και στο γεγονός πως οκτώ ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει έως τώρα τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν.

Το «Sportime» στις 17 Μαρτίου είχε ενημερώσει για τις δυσκολίες που υπάρχουν και το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά και στο… παρά πέντε οι ομάδες που έχουν μείνει ξεκρέμαστες πιέζουν για να βρεθεί λύση. Μέσα σε αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αποφάσισε να συμπλεύσει με τους υπόλοιπους σε αυτό το θέμα, δηλαδή τους Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Λαμία, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Πλατανιά.

Προ ημερών έγινε Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για τροποποίηση της ποινής υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Οι οκτώ ομάδες που έχουν απομείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη θα ζητήσουν να γίνει έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας και σε αυτό θα τεθούν ξανά τα πάντα επί τάπητος. Για να τροποποιηθεί ο κανονισμός, πάντως, θα πρέπει να ψηφίσουν τα 3/4 επί των παρόντων και στη συνέχεια να γίνει η εισήγηση δεκτή από την ΕΠΟ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στους «πράσινους», αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τα δικά τους προβλήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά στο τραπέζι για τα τηλεοπτικά και την ποινή υποβιβασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.