ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιθανή κοινή συνέντευξη Τύπου Αλαφούζου-Παϊρόζ!

Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συνεχιστεί ο κύκλος επαφών του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Πρόθεσή τους είναι δοθεί μία κοινή συνέντευξη Τύπου, ώστε ν’ απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει απευθυνόμενοι προς τον κόσμο του «τριφυλλιού». Μία τέτοια κίνηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εξετάζεται χωρίς να έχει αποφασιστεί σίγουρα, και...
Πιθανή κοινή συνέντευξη Τύπου Αλαφούζου-Παϊρόζ!

Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συνεχιστεί ο κύκλος επαφών του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πρόθεσή τους είναι δοθεί μία κοινή συνέντευξη Τύπου, ώστε ν’ απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει απευθυνόμενοι προς τον κόσμο του «τριφυλλιού». Μία τέτοια κίνηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εξετάζεται χωρίς να έχει αποφασιστεί σίγουρα, και μένει να οριστικοποιηθεί και η διεξαγωγή της αλλά και που θα γίνει.

Χωρίς Κάτσε, Βέργο και Καμπετσή η αποστολή για την Ξάνθη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιθανή κοινή συνέντευξη Τύπου Αλαφούζου-Παϊρόζ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.