WORLD FOOTBALL

Ποδαρικό με νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ (vds)

Με το ίδιο σκορ, 1-0, στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος
Ποδαρικό με νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ (vds)

Με νίκη άρχισαν την προσπάθειά τους στο κυπριακό πρωτάθλημα η Ομόνοια και η ΑΕΛ. Η Ομόνοια με γκολ του Πρετσέ στο 43’ κέρδισε 1-0 την Αλκή Ορόκλινης στο ΓΣΠ  της Λευκωσίας.

Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που το «τριφύλλι αρχίζει με νίκη τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα επικράτησε δίκαια της Αλκής, αφού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ολίβα):  Μεχίας, Ζαΐλσον (59′ Κούσουλος), Bύντρα, Πρετσέ, Λόπεθ, Σοάρες, Γκόμεθ, Μόντες, Χριστοφή (27′ Ζίβετς), Ραμίρες (72′ Εντρένα), Νταρμπισάϊαρ.

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ (Σακκάς): Πάρντο, Θεοχάρους, Σταύρου, Κατάντσα, Τραϊτσεφάσκι, Ακόστα (63′ Σπόλιαριτς), Κυπριανού (46′ Χαραλάμπους), Λοϊζίδης, Φλόρες, Σταρόκιν, Ντα Σίλβα (78′ Βελαμεϊρί).

Με Χουράδο η ΑΕΛ

Με το ίδιο σκορ, 1-0, επικράτησε η ΑΕΛ του Ερμή, στο «Αμμόχωστος/Επιστροφή», χάρις σε τέρμα του Χουράδο στο 69′ και πανηγυρίζει το πρώτο της φετινό τρίποντο το οποίο θα της ανεβάσει την ψυχολογία και το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Αραμπατζής, Βολκόφ, Κατσιατής (56′ Nτε Μέλο), Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (75′ Γεωργίου), Κιπιάνι (65′ Πουτζιουρής), Μαλόν, Κεϊτά, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊέιρα, Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Μπενίτεθ, Ζντραφκόφσκι, Αντάμοβιτς (80′ Γκαθτανιάγα), Τόρες (45′ Μαρκόσκι), Ντα Σίλβα, Μυτίδης (65′ Χουράδο).

Τα παιχνίδια της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, αναβλήθηκαν λόγω των ευρωπαϊκών τους αγώνων, καθώς διεκδικούν πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο (25/8)
Ερμής Αραδίππου-ΑΕΛ 0-1 (69’ Χουράδο)
Ομόνοια-Αλκή Οροκλίνης 1-0  (43’ Πρετσέ)
ΑΕΚ – Πάφος Αναβλήθηκε
Απόλλων Λεμεσού – Ενωσης Παραλιμνίου Αναβλήθηκε
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ Αναβλήθηκε

Κυριακή (26/8)
Δόξα Κατωκοπιάς-Ανόρθωση

Πηγή: goal.com.cy

 

Φουλ για ομίλους ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας, στρίμωξε τη Βασιλεία ο Απόλλωνας

Τα στιγμιότυπα του Ομόνοια-Παναθηναϊκός (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποδαρικό με νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.