ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: «Αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Οι δηλώσεις του αμυντικού μέσου της ΑΕΚ εν όψει του επαναληπτικού με τη Βίντι
Γαλανόπουλος: «Αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Από την απόδοση της δικής του ομάδας θα εξαρτηθεί η έκβαση της ρεβάνς με τη Βίντι, σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο μέσος της «Ένωσης» είπε: «Έχουμε αποκτήσει μια χημεία από πέρυσι. Ένα παιχνίδι με την Βίντι δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε. Και ας έχουμε κερδίσει εκτός έδρας. Δεν είναι εύκολο. Αν όμως είμαστε σοβαροί και όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι σ’ αυτή την ομάδα».

-Είναι έξτρα κίνητρο μια τέτοια πρόκριση;

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις και στην Ελλάδα, αυτά τα ματς περιμένεις. Όνειρο κάθε Έλληνα, να παίζεις σ’ αυτή την διοργάνωση. Είναι όνειρο για τον καθένα μας και δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, διότι θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη που μας έχει παρουσιαστεί ως τώρα».

-Πόσο μεγάλη βοήθεια περιμένετε από τον κόσμο;

«Είναι κάτι που περιμένουμε. Είδαμε και πέρυσι πως μας βοηθούσε σε κάθε σημαντικό βήμα. Είναι σημαντικό για εμάς και για τον αντίπαλο να υπάρχει γεμάτο γήπεδο. Θα είναι στα υπέρ μας ο κόσμος. Έχουμε και τη νίκη και όλα δείχνουν ΑΕΚ».

Ουζουνίδης: «Να μπούμε να νικήσουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλανόπουλος: «Αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.