ΠΑΟΚ

Χωρίς Ζόνας-Καστίγιο η Μπενφίκα

Ξανά χωρίς τα δύο επιθετικά τις ατού η ομάδα απο την Πορτογαλία
Χωρίς Ζόνας-Καστίγιο η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε πως τόσο ο Βραζιλιάνος φορ Ζονάς, όσο και ο Χιλιανός επιθετικός Νικολάς Καστίγιο δεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο σπουδαίοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν ούτε στην πρώτη αναμέτρηση καθώς είναι τραυματισμένοι.

Αντιθέτως στο αεροπλάνο μπήκε ο Αργεντινός εξτρέμ Τότο Σάλβιο, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τρίτος τερματοφύλακας Μπρούνο Βαρέλα, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί, κάτι που έδωσε θέση στην 22μελή αποστολή στον Ρώσο τερματοφύλακα της Μπενφίκα Β’ Ιβάν Ζλόμπιν.

Το «άστρο» του Ουάρντα κι η διαχείρισή του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Ζόνας-Καστίγιο η Μπενφίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.