ΑΓΓΛΙΑ

Εντυπωσιακή η Τότεναμ, ζόρια για Μουρίνιο

Οι Λονδρέζοι νίκησαν με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»
Εντυπωσιακή η Τότεναμ, ζόρια για Μουρίνιο

Έκανε το απόλυτο και με εμφατικό τρόπο η Τότεναμ, η οποία το βράδυ της Δευτέρας (27/8) επιβλήθηκε με 3-0 στο Μάντσεστερ της Γιουνάιτεντ. Έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή μαζί με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γουότφορντ.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ, είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λουκάκου, έχασε κάποιες ακόμη και θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ. Από την άλλη πλευρά, μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος είχε ο Ντέλε Άλι.

Στο 50′ με κεφαλιά ο Κέιν άνοιξε το σκορ από εκτέλεση κόρνερ του Τρίπιερ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μόουρα με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-2. Εκεί όλα τελείωσαν. Οι γηπεδούχοι άδεισαν και το πλήρωσαν. Βγήκαν μπροστά, πίεσαν, δεν βρήκαν γκολ και στο 84′ ο Μόουρα έκανε το 0-3 με τρομερή προσωπική ενέργεια. Λίγο νωρίτερα θα μπορούσε να έχει σκοράρει και ο Ντέλε Άλι μετά από γκάφα του Λίντελοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτή την ήττα ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο ίδιος μετά το τελευταίο σφύριγμα πήγε στους οπαδούς και άρχισε να χειροκροτάει τον κόσμο. Οι περισσότεροι τον χειροκρότησαν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ερέρα (55′ Σάντσες), Σμόλινγκ, Τζόουνς (58′ Λίντελεφ), Βαλένσια, Πογκμπά, Μάτιτς (61′ Φελαϊνί), Φρεντ, Σο, Λίνγκαρντ, Λουκακού

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ (76′ Οριέ), Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (82′ Ντέιβις), Ντεμπελέ, Ντάιερ, Άλι, Έρικσεν, Λούκας, Κέιν (89′ Γουίνκς)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (25/8)

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (57’ Μπολί – 69’ Λαπόρτ)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1 (30′ Μονρεάλ, 70′ αυτ. Ντιόπ, 90+3′ Γουέλμπεκ – 25′ Αρναούτοβιτς)

Μπόρνμουθ – Έβερτον 2-2 (75′ πεν. Κινγκ, 79′ Ακέ – 56′ Γουόλκοτ, 66′ Κιν)

Σαουθάμπτον – Λέστερ 1-2 (52′ Μπέρτραντ – 56′ Γκρέι, 90+2′ Μαγκουάιρ)

Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ 0-0

Λίβερπουλ – Μπράιτον 1-0 (23′ Σαλάχ)

Κυριακή (26/8)

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας 2-1 (53′ Περέιρα, 71′ Χολέμπας – 78′ Ζαχά)

Νιούκαστλ – Τσέλσι 1-2 (83′ Χοσέλου – 76′ πεν. Αζάρ, 87′ αυτ. Γεντλίν)

Φούλαμ – Μπέρνλι 4-2 (4′ Σερί, 36′, 38′ Μίτροβιτς, 83′ Σίρλε – 10′ Χέντρικ, 41′ Ταρκόβσκι)

Δευτέρα (27/8)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 0-3 (50′ Κέιν, 52′ και 84′ Λούκας Μόουρα)

Ατάκα… παραίτησης από τον προπονητή της Μπέρνλι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντυπωσιακή η Τότεναμ, ζόρια για Μουρίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.