ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ασπίδα προστασίας στους «μπέμπηδες»

Από την προετοιμασία στο Χίλζε το Sportime και το sportime.gr είχαν τονίσει ότι ετοιμάζεται κάτι καλό, αγωνιστικά, για τη νέα χρονιά με πρωταγωνιστές τους νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού» και τη νέα τεχνική διεύθυνση. Κόντρα στο ρεύμα ο Γιώργος Δώνης δήλωνε ότι και να υπήρχε η δυνατότητα ν’ αποκτηθούν παίκτες άνευ περιορισμών, αρκετοί εκ των υπαρχόντων...
Ασπίδα προστασίας στους «μπέμπηδες»

Από την προετοιμασία στο Χίλζε το Sportime και το sportime.gr είχαν τονίσει ότι ετοιμάζεται κάτι καλό, αγωνιστικά, για τη νέα χρονιά με πρωταγωνιστές τους νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού» και τη νέα τεχνική διεύθυνση.

Κόντρα στο ρεύμα ο Γιώργος Δώνης δήλωνε ότι και να υπήρχε η δυνατότητα ν’ αποκτηθούν παίκτες άνευ περιορισμών, αρκετοί εκ των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών θα βρίσκονταν στο ρόστερ. Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ο πρώτος που τον επιβεβαίωσε. Ομοίως οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο Πασχάλης Στάικος αναζητά το ένα «τσαφ» να ξεπεταχτεί, μετά από διαδοχικές ατυχίες, ενώ κρατήστε το όνομα του Θεοφάνη Μαυρομάτη.

Με την γκολάρα του Μπουζούκη στην Ξάνθη εκκολάφθηκαν σενάρια περί άμεσης κλήσης για επέκταση συμβολαίου κι αύξηση αποδοχών του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έμεινε στο Κορωπί τον Μάιο λόγω της αλλαγής του τεχνικού επιτελείου! Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίστηκε ότι πάγια τακτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η αξιολόγηση των παικτών με την πάροδο του χρόνου – στο τέλος της σεζόν για παράδειγμα – κι ότι κανείς δεν θ’ ανέβει σε κλίμακα συμβολαίου παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είναι και επιθυμία των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη να κρατήσουν προσγειωμένα τα νέα παιδιά κι ως τώρα το καταφέρνουν άψογα. Συμπληρωματικά, από το «τριφύλλι» διέψευσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας (Ντιαμπατέ, Ντιαρά), οι οποίοι ναι μεν προτάθηκαν ωστόσο αυτό συνέβη πριν καιρό και πρόκειται για περιπτώσεις που δεν προχώρησαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασπίδα προστασίας στους «μπέμπηδες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.