ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Ανοιξε η θύρα 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Ανοιξε η θύρα 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους φίλους του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καθώς η θύρα 8 του γηπέδου ανοίγει για το ματς με την Μπενφίκα και έτσι πλέον υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς.

Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός πως οι Πορτογάλοι φίλαθλοι της Μπενφίκα θα είναι ελάχιστοι και θα μεταφερθούν στα επίσημα της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή των εισιτηρίων από την Μπενφίκα που είχαν κρατηθεί για τυχόν ανάγκες οπαδών της, η Θύρα 8 θα διατεθεί σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα τοποθετηθούν σε τμήμα της Θύρας 1.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί μόνο από το ίντερνετ από αυτή τη στιγμή και ως την εξάντλησή τους.

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Ενδεκάδα με Ελ Καντουρί!

ΠΑΟΚ Ζάμπιας, ποντιακά, Μάο-Μάο και… «Το Μελαχρινάκι» (vid)

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: To σεντόνι στην Τούμπα! (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Ανοιξε η θύρα 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.