ΑΕΚ

Οικονόμου: «Δεν αντικαθιστώ τον Βράνιες»

«Έκλεισε ένας κύκλος σημαντικός αγώνων» δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ
Οικονόμου: «Δεν αντικαθιστώ τον Βράνιες»

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη, γι αυτή, έδρα του Αστέρα Τρίπολης, 1-0, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το πετυχημένο ξεκίνημα στη σεζόν.

Ο νεοφερμένος Μάριος Οικονόμου, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Novasports, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στην πόλη της Αρκαδίας, ενώ σημείωσε ότι «Δεν αντικαθιστώ τον Βράνιες, είμαστε τέσσερα στόπερ ίδιου επιπέδου».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός

«Πανηγύρισα έντονα γιατί με είχαν προετοιμάσει και τα παιδιά πως πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, που η ΑΕΚ περνά δύσκολα από εδώ μέσα.

Κλείνει ένας κύκλος πολύ σημαντικών παιχνιδιών που ξεκίνησαν από την προετοιμασία. Η ομάδα δεν μπορεί να δουλέψει πολύ έντονα στην προετοιμασία όταν έχεις επίσημα παιχνίδια μπροστά σου. Πρέπει να κλείνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα, ξέρουμε τι προβλήματα υπάρχουν και θα τα αντιμετωπίσουμε μετά τη διακοπή.

Βρισκόμουν σε κάποιες καίριες φάσεις όπως και ο Λαμπρόπουλος, κάναμε καλό ματς. Ήμασταν τυχεροί και συγκεντρωμένοι, πάμε στη διακοπή ήρεμοι.

Δεν αντικαθιστώ τον Βράνιες, είμαστε τέσσερα στόπερ ίδιου επιπέδου. Ο στόχος είναι να μην τρώμε γκολ, και να βοηθάμε την ομάδα. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που με έχει υποδεχθεί ο κόσμος».

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο (vid)

Αποχαιρέτησε Ουντινέζε μέσω Instagram ο Κονέ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονόμου: «Δεν αντικαθιστώ τον Βράνιες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.