ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ άφησε με ανοικτό το στόμα  τον Κύργιο (vid)

Στην επιβλητική νίκη του Ελβετού, στο US Open
Ο Φέντερερ άφησε με ανοικτό το στόμα  τον Κύργιο (vid)

O Ρότζερ Φέντερερ προσέφερε άλλη μια παράσταση, με τον Νικ Κύργιος να αδυνατεί να αντισταθεί στον 37χρονο Ελβετό, που επιβλήθηκε με 6-4, 6-1, 7-5 σε μία ώρα και 44 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση στον 4ο γύρο του US Open.

Mάλιστα, ένα χτύπημα από τον Φέντερερ στο 3ο σετ, έφερε μια ξεχωριστή αντίδραση από τον νεαρό Ελληνοαυστραλό, που έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Ήταν σχεδόν εξωπραγματικό, προσπαθούσα να του πω εκείνη τη στιγμή, ότι το χτύπημά του δεν ήταν τόσο καλό» έλεγε αστειευόμενος στο τέλος ο Νικ Κύργιος, που είχε τις ευκαιρίες να φανεί περισσότερο πιεστικός.

Στο 1ο σετ και στα 3-3 γκέιμ, προηγήθηκε 0-40, όμως ο Φέντερερ με τέσσερις διαδοχικούς πόντους, έσωσε το μπρέικ.

«Με αντίπαλο τον Ρότζερ, δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες, είχα τις δικές μου πιθανότητες, δεν τις πήρα. Συγχαρητήρια στον Ρότζερ, του εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια και να κατακτήσει το 21ο τίτλο του σε Γκραν Σλαμ» συμπλήρωσε ο  Κύργιος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε «αντίο» στο φετινό US OPEN

H Σερένα δεν… λυπήθηκε την Βένους (vds)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φέντερερ άφησε με ανοικτό το στόμα  τον Κύργιο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.