ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η selfie του Ναουέλ με τον Τουρέ!

Η κοινή φωτογραφία των δύο νέων συμπαικτών από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Η selfie του Ναουέλ με τον Τουρέ!

Ο Ματίας Ναουέλ είναι ενθουσιασμένος που θα έχει συμπαίκτη τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και το έδειξε στα social media!

Τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα (σ.σ.: την Τρίτη 4/9 η ομάδα έχει ρεπό) προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αν και οι Ματίας Ναουέλ και Ζοζέ Σα είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας από τον Γιάγια Τουρέ, καθώς είχαν λάβει μέρος στην προετοιμασία των Βιγιαρεάλ και Πόρτο, αντίστοιχα.

Ο Ναουέλ είναι ενθουσιασμένος με το γεγονός πως θα έχει συμπαίκτη στον Ολυμπιακό τον σπουδαίο Ιβοριανό μέσο και το απόγευμα της Τρίτης (4/9) έβγαλε φωτογραφία με τον Τουρέ, την οποία και μοιράστηκε στα social media, καθώς την έκανε story στο Instagram. Ιδού:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η selfie του Ναουέλ με τον Τουρέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.