ΑΡΗΣ

Έσκασε η «βόμβα» Μαβράϊ στον Άρη! (pic)

Τον ανακοίνωσε ο Καρυπίδης μέσω Instagram
Έσκασε η «βόμβα» Μαβράϊ στον Άρη! (pic)

H «βόμβα» έσκασε από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άρη καθώς μέσω Instagram ανακοίνωσε τον Μεργκίμ Μαβράι! Ο Καρυπίδης με ένα ποστ του έβαλε τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Αμβούργου με φανέλα το Άρη και έγραψε «Έτσι εμείς!».

Το Sportime.gr από τις 22 Αυγούστου είχε προϊδεάσει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης «ψαχνόταν» για να πάρει τον ποδοσφαιριστή από το Αμβούργο. Ο Μαβράι πέρασε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γερμανία καθώς ξεκίνησε από την Ντάρμσταντ και συνέχισε στις Μπόχουμ, Γκρόιτερ Φιρτ, Κολωνία και το Αμβούργο όπου έπαιζε την τελευταία σεζόν.

Ο Αλβανός αμυντικός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα έχει υπάρξει και αρχηγός σε αυτήν. Έχει 40 συμμετοχές με τρία γκολ, ενώ στο Αμβούργο έπαιξε 31 παιχνίδια πέρυσι, αλλά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, έμεινε ελεύθερος.

Ήταν επιθυμία του Ερέρα να τον φέρει στην ομάδα και ο Καρυπίδης επί της ουσίας έκανε γνωστό πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι ανακοινώσεις, με τον  Μαβράι να αποτελεί άλλη μια εξαιρετική μεταγραφή για τους «κιτρινόμαυρους».

“Ψάχνεται” για Μάβραϊ ο Άρης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έσκασε η «βόμβα» Μαβράϊ στον Άρη! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.