ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλήρης φάκελος για Μπέτις

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του συλλέγουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την πρώτη αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League.
Πλήρης φάκελος για Μπέτις

Ο Ολυμπιακός περνάει από… κόσκινο τη Ρεάλ Μπέτις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα έχει απεσταλμένο το μεθεπόμενο Σάββατο (15/9) στην Ισπανία για το εκτός έδρας ματς με τη Βαλένθια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει μεγάλη βαρύτητα στο «σκανάρισμα» του εκάστοτε αντιπάλου. Άλλωστε, πήγε ο ίδιος σε Λουκέρνη και Μπέρνλι για να δει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Αυτές τις ημέρες, ο Πορτογάλος προπονητής, μαζί με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ, συλλέγουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρώτη αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Europa League, στις 20 Σεπτεμβρίου (22:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Ρεάλ Μπέτις είναι μία φουλ επιθετική ομάδα και ο Μαρτίνς δεν ξεγελιέται από το μόλις ένα γκολ στα τρία πρώτα ματς για την Primera Division. Οι «βερδιμπλάνκος» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη, καθώς επικράτησαν της «μισητής» Σεβίλλης με 1-0, κατακτώντας τους τρεις πρώτους βαθμούς στη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανάλυσης και των τριών παιχνιδιών της ομάδας του Κίκε Σετιέν στο ισπανικό Πρωτάθλημα (Μπέτις-Λεβάντε 0-3, Αλαβές-Μπέτις 0-0, Μπέτις-Σεβίλλη 1-0), ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρχει άνθρωπος του Ολυμπιακού στο «Μεστάγια» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Βαλένθια-Μπέτις (15/9,19:30). Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει από κοντά την πρώτη αντίπαλο των Πειραιωτών στον ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά την επόμενη ημέρα (16/9) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δύσκολα, λοιπόν, αυτή η επιθυμία θα γίνει πράξη, αν και ο Πορτογάλος προπονητής το σκέφτεται σοβαρά και θα πάρει σύντομα την τελική του απόφαση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλήρης φάκελος για Μπέτις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.