ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σκουρτόπουλος για Αντετοκούνμπο: «Αν μπορέσει να έρθει, θα έρθει»

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα νέα σειρά αγώνων της εθνικής ομάδας, έχει ήδη απασχολήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.
Σκουρτόπουλος για Αντετοκούνμπο: «Αν μπορέσει να έρθει, θα έρθει»

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα νέα σειρά αγώνων της εθνικής ομάδας, έχει ήδη απασχολήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ρωτήθηκε στη διάρκεια της media day για το θέμα με τον σταρ των Μπακς, δηλώνοντας ότι «δεν βοήθησαν οι συγκυρίες», προκειμένου ο Αντεντοκούνμπο να ήταν στη διάθεσή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκουρτόπουλος

«Έχουμε επαφή, δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται. Δεν μας βοήθησαν οι συγκυρίες. Το πίστευα ότι θα ήταν εδώ το Σεπτέμβρη. Η έναρξη του ΝΒΑ νωρίτερα και οι εξελίξεις στους Μπακ,ς με το νέο γήπεδο δεν βοήθησαν να έρθει. Η διάθεσή του είναι δεδομένη. Αν μπορούσε θα ήταν, εδώ και θα ήμασταν υπερπλήρεις. Έχουμε επαφή, δεν υπάρχει θέμα. Εμείς θέλουμε πάντα την καλύτερη ομάδα.

Αν μπορέσει να έρθει, θα έρθει. Από τον Φεβρουάριο έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά στην Αμερική. Η κατάσταση στο ΝΒΑ έχει γίνει χειρότερη όσον αφορά τη FIBA. Κάναμε προσπάθεια για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για τον Κώστα Κουφό, το αποκορύφωμα είναι αυτό που γίνεται με τον Γιάννη. Είναι άσχημη κατάσταση. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Το στάτους του στο ΝΒΑ μεγαλώνει. Βελτιώνεται συνεχώς. Είναι στους καλύτερους και είναι σημαντικός σε αυτό το πρότζεκτ που λέγεται ΝΒΑ».

Με έξι NBAers οι ΗΠΑ στα προκριματικά

Με Λεκαβίτσιους η 12αδα της Λιθουανίας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκουρτόπουλος για Αντετοκούνμπο: «Αν μπορέσει να έρθει, θα έρθει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.