ΠΑΟΚ

Δεν πάει στην ΔΕΘ ο Σαββίδης

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές...
Δεν πάει στην ΔΕΘ ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δώσει φέτος το «παρών» στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν θα βρεθεί στη ΔΕΘ, για χάρη της οποίας στη Θεσσαλονίκη έχουν παρθεί δρακόντεια μέτρα.

Η 83η ΔΕΘ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας με τη συμμετοχή 1.500 εκθετών ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ των περίπου 264.000 επισκεπτών…

Στο Sportime της Παρασκευής (7/9) το περιοδικό της Super League

Καρέλης: «Τρίτη και… φαρμακερή!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν πάει στην ΔΕΘ ο Σαββίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.